Deborah Schrepper

My Name is Deborah Schrepper

πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½πŸ‘‡πŸ½

πŸ’“Many years ago when I was a little girl , I enjoyed being creative and being able to play outside in the grass at our home in the lake in Maine, even if it meant I was alone most of the time.

πŸ’“I always knew there was something different about me because people would point out my differences like it was some sort of flaw.

πŸ’“Every mother tells their kids they are special, but what they don’t tell them is to believe it. I had a very interesting childhood and because I was so creative I was able to make the best out of any situation which often, got me into trouble growing up. However what I didn’t foresee was that would develop the mindset to never give up on my dreams.

πŸ’“I have always been creative and could always express my feelings in the form of writing.

Writing allowed my mind to take me to some of the most incredible places.

πŸ’“As I progressed through life, one common denominator with the fact that I was different. I was different because I looked different than everybody else, I acted different than everybody else and I came to realize I simply could not be anybody else.

πŸ’“That carried over to my adult life going through several obstacles as anyone does in life. But for me this unfortunately took me through some bad parts along my journey. However those difficult obstacles, were the catalyst to success and I used them to write two of my best selling books Her Secret Sins, and A Walk in my Garden harvesting lifeβ€˜s lessons.

πŸ’“Eventually I perfected my craft of writing, designing graphics for covers, and allowed myself to take it up a level and to help other authors develop their stories to create the life that they’ve wanted simply by telling their story.

πŸ’“This has opened an abundance of doors for me and avenues that I never realized were even possible for me in growing my business of motivating other people in their life and businesses, and catapult me to success.

πŸ’“My mission in life has always been to help others dig in and search with in themselves and pull out those hidden gems to create and cultivate an environment of possibilities , while giving back at the same time.

I am gifted in graphic design especially for logos, e-book cover designing as well as ghost writing and developmental editing because I am able to help the client come to a point to realize what is important in their business should be shown on the outside by putting it in the form of their graphic design there a cover their logo. I’m not an expert at everything in life but I am a valuable part of the world I help people by showing them their true potential lies within them in their own creative mind can create a beautiful life for them.

To check out a few of my designs or other services CLICK HERE

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s